Build your dream

Stap 1

U heeft een idee voor in of rondom het huis. Vervolgens benadert u ons om aan de slag te gaan met dit idee. Wij zullen u eerst een inschrijfformulier in laten vullen waar basisinformatie over bijvoorbeeld de grootte, complexiteit en voorkeuren behandeld worden.

Stap 2

Wij zullen het idee voorleggen bij studio stoerrr. Die gaan vervolgens aan de slag met het design en de architecturale tekening. De communicatie tussen de klant en de studio zal via ons verlopen.

Stap 3

Het design en de technische tekening zal bij u worden voorgelegd. Wanneer er akkoord is, zal er betaald worden voor de diensten die geleverd zijn door de studio.

Stap 4

In deze stap bieden wij u aan om ook de productie en plaatsing te verzorgen. Wanneer akkoord zullen we samen met de klant doorgaan naar stap 5. Wanneer u dit niet wil, eindigt hier de dienst.

Stap 5

Wij zullen het plan (design en bouwtekening) voorleggen bij onze aannemer die vervolgens de prijs gaat inventariseren. Wanneer hier een akkoord over is bereikt, kunnen we door naar stap 6.

Stap 6

Ritzkidz zal naar de locatie gaan om te kijken hoe de opdracht het beste gerealiseerd kan worden. Zodra hier concrete antwoorden zijn, kunnen we tezamen met u door naar stap 7.

Stap 7

De aannemer gaat het project aan. Tijdens het bouwen zal u de mogelijkheid hebben om op de locatie van de aannemer zelf, te kijken hoe alles in zijn werking gaat. In deze fase bouwen de aannemers het project zelf een keer helemaal op in de zaak zelf zodat alles klopt en compleet is.

Stap 8

De aannemer zal het project gaan plaatsen. Alles wordt hier nog gefinetuned en er zal uitgelegd worden aan u en de familie hoe het project benaderd en gebruikt moet worden.

Uw droom is werkelijkheid geworden