Partners

Studio Stoerrr

“De beste in hun soort.”

Onze partner, studio Stoerrr, ontwerpt en bouwt al jaren kidsclubs en vrijetijdsconcepten voor hotels en resort over de hele wereld. De onderneming werkt al jaren met de beste architecten en interieurdesigners, om zo telkens weer een verbluffend resultaat af te leveren. Telkens weer laat studio Stoerrr zien dat zij de beste zijn in hun vak.

Stoerrr.com

“Dromen worden werkelijkheid.”

De onderneming laat al jaren zien dat het plezier van een kind een van de mooiste dingen is om te beschouwen. Dit reikt uiteraard verder dan alleen een vakantie. Daarom willen wij u de mogelijkheid geven om een stukje Stoerrr in uw eigen huis toe te passen. Van boomhutten tot speelkamers, niks is te gek! U kunt de wensen van uw kind nu dus ECHT in vervulling laten gaan. Neem direct contact op.PoppenVilla by Liliane®

Als jongeling ervaarde Liliane vaak het onvermogen van volwassenen om zich te verplaatsen in het gevoelsleven van een kind. Ze zag de intentie van haar ouders die ontoereikend bleek om hun nakomelingen een veilig en liefdevol huis te geven. En toch ook zag ze de liefde van haar vader voor zijn kinderen terwijl hij een houten wip en een schommel maakte. En de liefdevolle zorgvuldigheid van haar moeder als ze handwerkte. De taal van woorden bleek niet de oplossing om de afstand te overbruggen, de taal van speelsheid en verbeelding wel. Ze nam zich toen voor om op latere leeftijd een nieuwe brug te bouwen. Het werd de PoppenVilla, waarmee een kind alles beeldend kan tonen.

“Een plek waar een kind zichzelf kan zijn.”

De poppenhuizen van Liliane zijn uniek in hun soort. Een kind moet de kans krijgen om zijn of haar emoties te uiten naar ouders/verzorgers. Hier speelt Liliane perfect op in. De taal van spelen en uitbeelding staan hoog in het vaandel. Het is niet alleen speelgoed, het is het huishouden van uw kind. Het poppenhuis verlegt de aandacht van het kind naar zijn of haar eigen leven.

“Het kind is de baas van het huis, u komt slechts op bezoek.”

De onderneming is alomvattend voor de mentale en motorische ontwikkeling van uw kind. Vrijwel alle facetten van het leven komen voor bij het spelen met de poppenhuizen van Liliane.

“Al spelend leert en communiceert het kind.”


Ministry of Happy Walls

Als kind was ik enorm gevoelig voor mijn omgeving, aldus Jo van Gemerde, de drijvende kracht achter Ministry of Happy Walls.  Mijn wereld was magisch, sprookjesfiguren vulden mijn kinderkamertje. Mijn vader vertelde me zelf verzonnen verhalen.  Creativiteit werd  aangemoedigd.

 

De murals  van Ministry of Happy Walls passen bij de belevingswereld van een kind (of volwassen kinderen). De ontwerpen bestaan uit vaak meer dan honderden bloemen, planten. En vooral dieren. Kleurrijke dieren. En er is genoeg te zien om heel lang bij weg te dromen.